Om Lollo

Jag är en erfaren naturterapeut, författare och hälsocoach. Jag har arbetat som terapeut, rådgivare, livs- och hälsocoach, lärare och produktspecialist med kosttillskott, örter och regulatoriska frågor sedan 1988.

Jag har studerat naturbaserad läkning och medicin och personlig utveckling i Sverige, USA och England och har skrivit och arbetat med ett antal böcker inom ört- och näringsmedicin. Bland annat det egna häftet Örter för Livet som kom ut 1999 och medskrivit Örtmedicin – Naturens läkande kraft (Mic McMullen) och bidrog till Näringsmedicinska Uppslagsboken (Peter Wilhelmsson)

Jag söker sanningen och fakta, och sanningen bakom publicerade fakta. Fokus ligger på naturlig medicin, helande, mänsklighetens dynamik och en kontinuerlig utveckling och förhöjning av medvetenheten. Mina främsta expertiser är sunt förnuft och att hjälpa människor.

Jag är också en nomad, en vandringsman i hjärta och ben. Det möts sällan med förståelse, men då och då möts det med respekt. De dagarna är bra dagar.

Jag driver även två andra sajter och verksamheter. Du kan läsa mer om dem på biobody.se och lollovestlund.com.

Lollo